Menu KAUPPA
 • Suomi
  • englanti
  • ruotsi
  • saksa
  • tanska
  • kirjanorja

Uhattuina elävien ihmisten suojelu

Uhattuna eläminen on äärimmäisen stressaavaa

MiniFinder Pico tarjoaa tällaisissa olosuhteissa eläville täysin uuden turvallisuuskokemuksen sekä enemmän vapautta. Uhkaavissa tilanteissa olevien henkilöiden suojaamiseen ja tarkkailuun on riittävästi resursseja. Mutta turvallisuusalan ammattilaiset voivat olla paremmin avuksi, mikäli henkilöllä on GPS-paikannin.

Sijai

GPS-seurannan avulla turvallisuusalan ammattilaiset voivat nähdä, missä suojausta tarvitseva henkilö on helppokäyttöisen sovelluksen kautta. Voit asettaa kartalle nk. digitaalisia rajoja sekä määrittää, mitkä alueet tai reitit ovat turvallisia. Jos kohde liikkuu näiden alueiden ulkopuolella (tai katoaa), turvallisuusvastaava saa välittömästi hälytyksen (sähköpostilla tai tekstiviestillä). He voivat myös GPS-seurata suojausta tarvitsevaa henkilöä kartalta kellon ympäri.

Hälytys

Jos jotain on sattunut, kohde itse voi lähettää hälytyksen ja turvallisuushenkilöstö voi ryhtyä toimiin. MiniFinder Pico luo automaattisesti hälytyksen, jos kohde/henkilö on kaatunut maahan. Hälytys lähetetään suoraan turvahenkilöstön matkapuhelimeen. Useat valtuutetut voivat pysyä yhteydessä henkilöön samanaikaisesti. MiniFinder Picossa on myös hälytyspainike, jota kohde voi itse painaa hätätilanteessa. Hälytykset voidaan ohjata suoraan hälytyskeskukseen.

Ääniseuranta

MiniFinder Picon GPS-seurannan avulla voit pysyä yhteydessä kohteeseen. Kaksisuuntainen äänitoiminto mahdollistaa tilanteen kuuntelun arkaluonteisissa tilanteissa, ilman tarvetta puhua. MiniFinder Pico tarjoaa selkeän äänensiirron, mikäli joku huutaa, ajoneuvo kolaroi, vahinko tapahtuu, joku ampuu, ympäristöstä kuuluu ääniä jne.

Monivalvonta

Useat valtuutetut voivat käyttää sovellusta samanaikaisesti (älypuhelimen tai tietokoneen kautta) sekä saada oikeuden nähdä, missä kohde sijaitsee. Sekä sukulaiset, vartijat että turvallisuusalan ammattilaiset.

 

 

 

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty.