Sunset

Meistä

MiniFinder on IoT-yritys, joka kehittää GPS-tekniikkaan perustuvia tuotteita ja palveluita.

Yhtiö perustettiin Växjössä (Ruotsi) vuonna 2012. Unelmamme oli kehittää tekniikkaa, joka auttaa yrityksiä optimoimaan ja virtaviivaistamaan ajoneuvokantaansa paikannustekniikan avulla. Nykyään olemme tasaisesti kasvava yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja monilla aloilla, kuten hoiva- ja terveydenhuoltoalalla, kaluston hallintaan, turvallisuusalalla ja eläimille.

Liiketoimintamme perustuu kehittämiimme tuotteisiimme ja palveluihimme. Ne tunnetaan laadustaan, ainutlaatuisesta muotoilustaan ja tarkkuudestaan. Mukautamme tuotteita ja palveluita asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat kaikkien asiakkaidemme arkea.

Pyrimme jatkamaan kasvuamme sekä Ruotsissa, että kansainvälisillä markkinoilla ja autamme asiakkaita yhdistämään kaiken arvokkaan IoT-pilveen. Tavoitteenamme on pysyä tekniikan kärjessä ja tulla markkinajohtajaksi IoT-tuotteiden ja paikannuspalveluiden kehittämisessä.

Yrityksemme numeroina

7000 +
asiakasta antavat energiaa kasvuun.
> 25
maata, joihin olemme vieneet tuotteitamme ja palvelujamme.
60000 +
yksikköä on myyty maailmanlaajuisesti.

Ympäristö politiikka

MiniFinderillä väliltämme ja suojataan luonnonympäristöstä. Siksi pyrimme aina vähentämään negatiivista vaikutusta luontoon ja pyrimme vaikuttamaan ympäristöön aina positiivisempaan suuntaan.

Teemme tämän muun muassa noudattamalla kaikki merkittävät lakisääteiset vaatimukset. Tiedostamalla liiketoiminnan ympäristövaikutukset, ottamalla huomioon ympäristöasiat kehitettäessä uusia tuotteita ja palveluja, valvomme ympäristötyötämme sekä pyrimme asettamalla jatkuvasti uusia tavoitteita.

MiniFinder kannustaa tuotteiden kierrätystä. Pyrimme jatkuvasti vähentämään jätteiden määrää ja jäte kierrätetään asianmukaisella tavalla.

Keskeiset arvomme

Ryhmätyö
Autamme toisiamme ja autamme asiakkaitamme yhdessä.
Intohimo
Meitä ohjaa intohimo. Haluamme antaa niin paljon kuin vain pystymme asiakkaillemme.
Innovaatio
Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.
Laatu
Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja palveluita.
Luottamus
Luomme liikesuhteita, jotka perustuvat luottamukseen.
Yksinkertaisuus
Yritämme löytää yksinkertaisia ​​ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin.