fi

Rex

Vallankumouksellinen jäljitystekniikka metsästyskoirille.

Yhteensopiva:
Apple Android PC
Rex
TargetMetsästys
DogKoira
HorseHevonen
CowLehmä
GoatLampaat

MiniFinder® Rex

Paikannus metsästystä helpottavalla edistyksellisellä tekniikalla.Metsästys-GPS MiniFinderiltä

Oletko valmis viemään metsästyksen seuraavalle tasolle?

MiniFinder Rex on GPS-pohjainen metsästysjäljitin koiralle. Laitteessa on rajoittamaton kantama ja reaaliaikainen seuranta. Vankan rakenteensa ja huolella valittujen materiaaliensa ansiosta Rex on lujatekoinen ja täysin vedenkestävä, ja se kestää kaikenlaisia sääolosuhteita. Koska laitteen akku kestää 100 tuntia aktiivisessa käytössä, et joudu murehtimaan seuraavaa latauskertaa.

Tehokas LED-valo auttaa paikallistamaan koiran pimeässä jopa 200 metrin etäisyydeltä, joten metsästyskoira näkyy, jos se lähestyy esimerkiksi tietä tai junarataa. Yhdessä markkinoiden uutuustuotteen, MiniFinder Hunter-metsästyssovelluksen kanssa voit aktivoida valon helposti metsästyskoiran jäljittimessä. Se sisältää myös monia muita älykkäitä toimintoja.  Sovellus sisältää erityisesti metsästykseen ja koirien koulutukseen suunniteltuja toimintoja. Tällaisia ovat esimerkiksi värinätoiminto ja haukunilmaisin. MiniFinder Hunter -sovelluksen käyttö on ilmaista ensimmäisen vuoden aikana. Sen jälkeen sovelluksen käytöstä veloitetaan 69 euron vuosimaksu.
Mikä on MiniFinder Rex?

MiniFinder Rex on erityisesti metsästykseen suunniteltu GPS-paikannuslaite.  Rex sisältää runsaasti huolellisesti valikoituja toimintoja, joiden tarkoituksena on helpottaa metsästyskoiran kanssa metsästystä, jotta voitte viedä metsästyksen uudelle tasolle. Rajoittamattoman kantamansa ansiosta laite toimii siellä, missä metsästyskoirasi on.  Lisäksi saat käyttöösi useita hyödyllisiä toimintoja yhdistäessäsi laitteen MiniFinder Hunter -metsästyssovellukseemme.

Tehokkaan ja onnistuneen metsästyksen takaava MiniFinder Rex on suunniteltu niin, että se soveltuu hyvin kaikille metsästyskoiraroduille. Keveytensä ansiosta laite soveltuu hyvin myös pienemmille metsästyskoiraroduille.  Laite on helppo kiinnittää kaulapantaan tai valjaisiin, ja sen kompakti koko yhdessä pehmeän materiaalin kanssa antaa metsästyskoiralle mahdollisuuden liikkua vapaasti ilman esteitä.


MiniFinderin GPS-jäljitin metsästykseen
Minifinderin jäljitin metästykseen

Huippuluokan akunkestoa ja ylivertaista tarkkuutta

MiniFinder Rex on suunniteltu niin, ettet joudu murehtimaan seuraavaa latauskertaa. Akku kestää jopa 100 tuntia aktiivisessa käytössä sekä vähintään 10 päivää vähemmän aktiivisessa käytössä. Tämä on energiankulutusta vähentävän MiniFinder Low Power Consumption -MLPC-algoritmin ansiota. MiniFinder Rex -laitteella on myös rajoittamaton kantama ja lyömätön tarkkuus.


Sisäänrakennettu haukunilmaisin ja ainutlaatuinen värinätoiminto

Metsästysseurantalaitteemme sisältää useita innovatiivisia toimintoja. Yksi niistä on nykyaikainen haukunilmaisin, jonka avulla saat tärkeää tietoa metsästyskoirasi käyttäytymisestä. Saat ilmoituksen koiran haukkuessa sekä tietoa haukkuäänen voimakkuudesta. Tämä toiminto on erityisen kätevä silloin, kun et ole metsästyskoiran lähellä.

Sisäänrakennetun värinätoiminnon ansiosta voit myös lähettää metsästyskoiralle erilaisia värinäkomentoja. Tämän toiminnon kautta voit esimerkiksi saada metsästyskoiran lopettamaan haukkumisen ja pysähtymään. Tällä tavalla voit valvoa koiraasi myös etäältä. Toimintoa voi käyttää myös koirien koulutuksessa koulutuspantana luoksetulon ja muiden komentojen opettamiseksi.Metsästyskoiran GPS-seuranta
MiniFinder Rex - GPS-jäljitin metsästykseen

Kaikkea, mitä tarvitset sujuvaan metsästykseen

Älykkään seurantatoiminnon ansiosta MiniFinder Rex -laite mukautuu metsästyskoiran liikkeisiin.  Tämä toiminto mahdollistaa metsästyskoiran erittäin tarkan jäljittämisen ja sen tarkkojen liikkeiden seuraamisen metsästyksen aikana. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä kriittisemmissä tilanteissa metsästyksen aikana sekä jäljen pituuden ja ajan seuraamiseksi.

MiniFinder Hunter -sovelluksessa voit helposti seurata metsästyskoiraa ja jahtikavereita reaaliajassa.    Sovellus sisältää toimintoja, jotka mahdollistavat sujuvan metsästyksen. Luo metsästysalueita ja tee merkintöjä, luo metsästysjoukkueita, suunnittele ja kutsu metsästämään.

Suunniteltu ulkokäyttöön ankarissa olosuhteissa

MiniFinder Rex on tietenkin 100 % vedenpitävä ja suunniteltu kestämään kaikenlaiset sää- ja tuuliolosuhteet. Se on rakennettu kestävästä materiaalista, jotta se kestäisi erityyppiset ulkoiset rasitukset, joita metsästyksen aikana saattaa esiintyä. Laite on suunniteltu kokonaisuudessaan parantamaan metsästyskokemustasi. Samalla se suojaa metsästyskoiraa, joka voi usein joutua alttiiksi vaaroille.

Lisäksi MiniFinder Rex sisältää selkeän opastavan LED-valon, joka lisää turvallisuutta entisestään. Sen ansiosta voit nähdä metsästyskoirasi myös pimeässä ja hyvin kaukaa. Voit itse sulkea tai aktivoida tämän toiminnon sovelluksessa, sekä säätää väriä ja kirkkautta.Metsästyskoiran GPS-seuranta

MiniFinder Rex - toiminnot


Reaaliaikainen paikannus

Paikannin rekisteröi metsästyskoiran sijainnin reaaliajassa. Näet tarkan sijainnin suoraan matkapuhelimestasi.

Metsästysalueet

Merkitse metsästysalueita kartalle ja jaa ne joukkueesi kanssa. Saat ilmoituksen, jos Rex poistuu alueelta.

Opastava LED-valo

Rex sisältää sisäänrakennetun opastavan LED-valon, jonka ansiosta metsästyskoira näkyy pimeässä erittäin pitkän matkan päästä.

Pitkä akunkesto

Ylivertaisen akunkestonsa ansiosta MiniFinder Rex toimii ilman latausta jopa 100 tuntia aktiivisessa käytössä.

Haukunilmaisin

Saat nopeasti käsityksen siitä, mitä tapahtuu alueella, jossa koira on. Voit analysoida koiran haukuntaa ja haukkuäänen voimakkuutta.

Äänikomennot

MiniFinder Rex sisältää äänikomentotoiminnon, joka mahdollistaa kommunikoinnin metsästyskoiran kanssa metsästyksen aikana.

100% vedenpitävä

Rex on IPX7-sertifioitu ja se kestää ulkoisia rasituksia kuten sää- ja tuuliolosuhteita.

Rajoittamaton kantama

Rex sisältää maailman johtavaa GPS-tekniikkaa ja se toimii yli 190 maassa.

Sijaintitietohistoria

Kaikki sijaintitiedot tallentuvat sovellukseen ja niitä voi helposti analysoida jälkikäteen.

Värinätoiminto

Lähetä erilaisia yksilöllisiä värinöitä metsästyskoiralle saadaksesi sen tottelemaan erilaisia komentoja.

Älykäs live-seuranta

Live-seurantatoiminto hyödyntää tekoälyä, joka mukautuu täysin metsästyskoiran liikkeisiin ja nopeuteen.

Seisontahälytys

Paikannuslaite varoittaa yllättävästä pysähdyksestä ja lähettää ilmoituksen matkapuhelimeesi.

MiniFinder Rex

MiniFinder Rex on uusi metsästysseurantalaite, joka on suunniteltu erityisesti kaikenkokoisille metsästyskoirille. Sitä voidaan kantaa kaulapannassa tai kiinnittää valjaisiin.

Tekniset tiedot

Rex specification
Mitat
80mm x 40mm x 30mm
Paino
100g
Järjestelmä
MiniFinder Firmware MFLPC™
Verkko
4G, LTE-M, CAT-M1, GSM
Akku
Ladattava, 2500mAh
Liitäntä
USB-C
GSM-kaista
900MHz,1800MHz
Virtalähde
1A~1.5A
Bluetooth
BLE5.0
G-anturi
Kyllä
Akun kesto
100h aktiivisessa käytössä
Latausjännite
100~240V AC 50/60Hz Output: 5.0V DC2.0A
Muisti
16M (Flash muisti)
Vesitiivis
Kyllä, IP67
LED
3 ilmaisinta GPS, GSM ja jännite
Ohjaava LED-valo
Kyllä, 200m kantama
Painikkeet
1 painike (päälle/pois)
Kaiutin
Kyllä
Mikrofoni
Kyllä
Värinä
Kyllä
Erittäin herkkä GPS/GLONASS-vastaanotin
Kyllä
WiFi
2.4GHz, 802.11 b/g/n
Kaulapannan yhteensopivuus:
2.54 cm
Takuu
3 vuotta
Lisätarvikkeet
Dog collar
Koiran Panta
Kysy asiantuntijalta!
Tarjoamme erilaisia tarpeisiisi räätälöityjä GPS-ratkaisuja.
Autamme sinua yksinkertaistamaan arkeasi.

Ensiluokkainen tuki
Nopea ja ilmainen tuki

Korkealaatuinen
Korkealaatuisimmat tuotteet

Nopea toimitus
Toimitus 1-3 työpäivän sisällä