Menu KAUPPA
 • Suomi
  • englanti
  • ruotsi
  • saksa
  • tanska
  • kirjanorja

Ammattimaista hoitoa

Kilpailuetuja terveydenhuollon ammattilaisille

Henkilökohtainen hälytys

MiniFinder Pico on pieni GPS-paikannin, joka tarjoaa kilpailuetuja terveydenhuollon ammattilaisille.

Kotikäynnit useille potilaille, vanhuksille, vammaisille tai muuten toiminnallisesti rajoittuneille voidaan suorittaa tehokkaammin tai tavalla, joka tarjoaa asiakkaillesi enemmän vapautta ja turvallisuutta. Sopii myös hoitokodeissa asuvien potilaiden tarkkailuun.

Valtuutettu hoitohenkilö voi yhdistää käyttäjän GPS-paikantimeen älypuhelimen helppokäyttöisen sovelluksen kautta, sekä vastaanottaa hälytyksiä, automaattisia putoamishälytyksiä ja/tai ylläpitää verkkoyhteyttä.
 
 

Sijainti

GPS-paikannuksen ansiosta näet tarkasti, missä MiniFinder Picon käyttäjä sijaitsee. Voit asettaa tietokoneen tai älypuhelimen sovelluksen kautta nk. digitaalisia rajoja kartalle, ja siten määrittää turvallisia alueita tai reittejä. Jos henkilö ylittää nämä rajat, saat heti sähköpostin tai tekstiviestin. Voit myös GPS-paikantaa MiniFinder Picon käyttäjän kartalta kellon ympäri.

Hälytys

MiniFinder Picon avulla saat välittömästi automaattisen hälytyksen älypuhelimeen tai hälytyskeskukseen, mikäli käyttäjä on kaatunut. Useat henkilöt voivat olla samanaikaisesti yhteydessä samaan potilaaseen tai huoltajaan. Sekä terveydenhuollon ammattilaiset että lähisukulaiset. Laitteessa on myös hälytyspainike, jota MiniFinder Picon käyttäjä voi painaa onnettomuustilanteessa.

Kommunikointi

MiniFinder Picon avulla voit kommunikoida suoraan potilaan tai huoltajan kanssa. Jos MiniFinder Picon käyttäjä ei avaa ovea saapuessasi paikalle, se voi säästää aikaa. Ja käyttäjä voi tuntea olonsa turvallisemmaksi – ja voi pyytää apua tarvittaessa.
 

Monivalvonta

Useat terveydenhuollon ammattilaiset, hoitajat, lähisukulaiset ja muut voivat hankkia sovelluksen samanaikaisesti sekä nähdä, missä MiniFinder Picon käyttäjä on.

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty.