Menu KAUPPA
 • Suomi
  • englanti
  • ruotsi
  • saksa
  • tanska
  • kirjanorja

Rahdin seuranta

Seuraa rahtia, tavaroita tai toimituksia

GPS-seuranta on korvaamaton apu rahdin seuraamisessa ja kadonneen toimituksen paikantamisessa. Ehkäpä se johtuu onnettomuudesta tai varkaudesta, tai vain virheellisestä lastauksesta tai viivästyksestä. Jälkimmäinen voi johtua muun muassa terrori-iskuista, lakoista, liikenneruuhkista tai sääolosuhteista.

Kontti voi ”joutua” väärään rekkaan, väärään varastoon, satamaan, laivaan tai terminaaliin. Olipa syy mikä tahansa, sinun tulee myös tietää, onko kontti edelleen tallella, vai onko se vahingoittunut. Paikantamisen jälkeen voit laskea uudet saapumisajat, jotta sekä kuljetusyhtiö että loppuasiakas saavat paremman perustan päätöksenteolle ja jatkotoimille. Laskutus voidaan joutua keskeyttämään sekä tekemään vakuutusilmoitus.

 

 

 

– GPS-avusteinen rahdin käsittely on mullistanut toimitus- ja kuljetusliiketoimintaa. Kaikilla tuotteita, pakkauksia ja muita arvokuljetuksia käsittelevillä henkilöillä on nyt upea uusi työkalu, joka voi optimoida heidän liiketoimintaansa. MiniFinder Zepto on maailman pienin GPS-paikannin. Se yhdistää ajoneuvon diagnostiikkaportin kautta sovellukseen ja palvelimeen, jonne tallennetaan kuljetushistoria ja paljon muuta. Se painaa vain 35 grammaa ja on erittäin helppo asentaa.

MiniFinder Zepto tarjoaa sinulle huomaamattoman tavan kerätä tietoa; maantieteelliset sijainnit, ajo- ja ajoneuvotiedot! Kaikki tämä on osa IoT-teknologiaa. Kyse on uuden ulottuvuuden lisäämisestä ajoneuvojen ja muiden asioiden käyttöön. Tämä on osaamisalue, jolta MiniFinderilla on vuosien kokemus. Myymme ja huollamme korkealaatuisia tuotteita, jotka todella toimivat.

 

 

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty.