Menu KAUPPA
 • Suomi
  • englanti
  • ruotsi
  • saksa
  • tanska
  • kirjanorja

Metsästyskoirat

Turvaa metsästyskoirallesi – ja tehokkaampaa suorituskykyä

Metsä tuoksuu kostealle sammaleelle ja koira tietää, että nyt on aika! Ehkä peurojen metsästysaika on alkamassa? Koko metsästystiimi on valmiina sumuisena aamuna, metsästäjät Winchester 308:n kanssa ja innokkaat koirat odottamassa. Kaikki ovat valmiina ja toiveikkaina nappaavansa ensimmäisen hirven? Hirven metsästykseen tarvitaan intohimoa, kutsumusta ja riippuvuutta, ja monille hirven metsästäjille se onkin elämäntapa.

Joidenkin metsästäjien mielestä mikään ei voita järven lähellä metsästämistä talvisena pakkaspäivänä. Ammut sorsan ja koirasi ui lähes jäätyneessä vedessä keräämään palkintosi ja ui takaisin rantaan sorsa suussaan. Oletko onnistunut metsästäjänä haavoittamaan eläintä keskellä metsää? Onko jossain vahingoittunut hirvi ja haluat tietää, missä koirasi ovat? Voit varautua näihin tilanteisiin paremmin MiniFinder Atton avulla.

 
 

Metsästäminen vaatii intohimoa. Ja sanotaan suoraan: kaikki vakavasti otettavat metsästäjät ymmärtävät ja kunnioittavat nelijalkaisen metsästystoverin kätevyyttä. Lintukoirat, jäljityskoirat, pointterit – taitavia, rohkeita koiria, jotka eivät pelkää karhun kohtaamista. Joskus kaikki toimii niin kuin kuuluukin, mutta joskus sateessa voi joutua odottamaan pitkiäkin aikoja. Kun sade päättyy, hyttyset ilmestyvät. Juuri silloin koira saa vainun teerilinnusta tai peurasta. GPS-paikannin on loistava apuväline monissa näissä tilanteissa. Metsästäessä koiraasi kiinnitetty uuden sukupolven kevyt ja vankka GPS-paikannin on välttämätön. MiniFinderilta voit löytää kaikki tarvitsemasi paikantimet. MiniFinder Atto on yksi markkinoiden pienimmistä ja vankimmista GPS-paikantimista. Tässä on tärkeimpiä ominaisuuksia:

Jatkuva yhteys

Kuuntelutoiminnon avulla saat tietää, mitä koirasi ympärillä tapahtuu. Jos koira ei ole näkyvillä, tämä antaa sinulle paljon tietoa tilanteesta, jolloin tiimityöstä voi tulla paljon tehokkaampaa. Kaksisuuntaisen äänitoiminnon avulla voit antaa koirallesi käskyjä. Monet koirat ovat oppineet noudattamaan etäkäskyjä.

Missä koira on?

Joitain koiria tulisi kutsua “metsästyspäiksi”. Kun niiden nenä aistii hajun, ne lähtevät heti sen perään! Tällöin MiniFinder Atto on välttämätön apuväline. Mikäli metsästysvietti ottaa vallan ja koirasi katoaa, näet sovelluksen kartalta, missä se liikkuu. Tällöin sinun ei tarvitse etsiä koiraa tuntikausia, mikäli haluat vain suunnata kotiin. Voit myös katsoa, millä alueilla koirasi on kulkenut, miten kauas se on mennyt ja milloin. Ehkä olet seurannut sitä aiemminkin? Seurasiko koira hirven tavanomaista reittiä tai onko se luonut uuden? MiniFinder Atto auttaa virallisia metsästäjiä seuraamaan koiraa jopa pimeässä ja vaikeassa maastossa. Kaikesta tulee helpompaa uudessa ympäristössä, jossa sinä tai koirasi ette ole täysin kotonanne.

Hälytys

Hyvä metsästyskoira on kullanarvoinen ystävä, joka on käynyt tuntikausien koulutukset. Tämä tekee MiniFinder Atto – GPS-paikantimesta todella hyvän sijoituksen. Merkitse sovelluksen karttaan aluerajat, joiden sisällä koiran tulisi pysyä. Jos koirasi ylittää alueen rajat, saat puhelimeesi hälytyksen. Jos koira on kadonnut naapurit metsästysmaille tai ”eksynyt” vääriin taisteluihin, jos koira on varastettu, jäänyt jumiin tai loukkaantunut, voit nähdä kartalta helposti, minne koira on mennyt.

 Useita käyttäjiä

Useat ihmiset voivat halutessasi hankkia sovelluksen samanaikaisesti ja nähdä reaaliaikaisesti, missä koirasi on. Perheenjäsenet, koiranulkoiluttaja, yhteisomistaja, metsästysjohtaja jne. Koiran jokapäiväisestä elämästä tulee turvallisempaa yleisesti sekä metsästystilanteissa.

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty.