Menu KAUPPA
 • Suomi
  • englanti
  • ruotsi
  • saksa
  • tanska
  • kirjanorja

Koirat

Turvallisuutta ja lisää vapautta koirallesi

MiniFinder Atto luo turvallisuutta ja tarjoaa nelijalkaiselle ystävällesi lisää vapautta.
Erään markkinoiden pienimmän, kevyimmän ja vankimman 7 cm kokoisen GPS-paikantimen, MiniFinder Atton avulla elämästäsi koiran omistajana tulee turvallisempaa, hauskempaa ja helpompaa.

Koirat ovat vaeltelevia kulkureita ja ne vievät omistajansa metsiin ja pelloille, kaupunkeihin, puistoihin ja maisemiin, joissa koirattomat harvoin kulkevat. Omistajat urheilevat, elävät pidempään (noin 10 vuotta) ja ovat terveempiä kuin koirattomat. Koirien kanssa elävät lapset sairastavat harvemmin allergioita. Koiran ehdoton rakkaus tekee kenet tahansa onnelliseksi!

Haluatko antaa koirallesi mahdollisuuden juosta metsässä ja sopivilla alueilla vapaana? Haluatko pitää koiraasi silmällä kun se on metsäseikkailulla, jos jotain tapahtuukin? MiniFinder Atto on ratkaisu siihen.

Jatkuva yhteys

Onko koirasi yksin kotona? Onko se autossa? Onko se näkökentän ulottumattomissa? MiniFinder Atton avulla voit kuunnella koiraasi milloin haluat ja tarkistaa, onko jotain sattunut – eikä sinun tarvitse huudella metsissä. Voit antaa koirallesi käskyjä kaksisuuntaisen äänitoiminnon avulla. Jos koira pitää agilitysta, tiimityöstänne voi tulla entistä tehokkaampaa. Monet MiniFinder Attoa käyttävät koirat vastaavat etäkutsuihin.

Minne koira meni?

Jos seikkailuvietti ottaa vallan ja koirasi katoaa, näet sovelluksen kartalta, missä nelijalkainen ystäväsi kulkee. Voit myös nähdä, mitä reittejä koirasi on kulkenut, kuinka kauas se on mennyt ja milloin. Kulkiko koiranulkoiluttaja todella 5 km lenkin? Kaikki matkat tallentuvat lokiin. Onko koira alkanut pitkittämään metsäretkiään? Seisooko koira pitkään samassa paikassa, onko jotain tapahtunut? Koska koiran liikkeitä on niin helppoa seurata kartalta, voit antaa lemmikkisi kulkea vapaasti ja saada enemmän liikuntaa – mutta silti voit seurata sitä.

Hälytys

Aseta karttaan aluerajoja, eli merkitse turvalliset alueet. Jos lemmikkisi ylittää nämä rajat, saat mobiililaitteeseesi heti hälytyksen. Tämä on kätevää, jos jotain tapahtuu, esimerkiksi jos koira katoaa (varastetaan tai hyppää jonkun autoon). Voit myös saada hälytyksen jos koira katoaa tiettyyn aikaan, esimerkiksi yöllä, tai jos se karkaa koiranulkoiluttajalta. Kuuntelemistoiminnon ja karttapaikannuksen ansiosta se auttaa löytämään loukkaantuneen koiran nopeammin.

Useita käyttäjiä

Useat ihmiset voivat käyttää sovellusta samanaikaisesti ja nähdä, minne kadonnut koira on mennyt. Perheenjäsenet, jos olet kennelin omistaja ja sinulla on paljon koiria, jos ulkoilutat koiria työksesi tai jos ystäväsi huolehtivat koirastasi ollessasi matkoilla.

MiniFinder Atto tarjoaa vapautta teille kaikille, ei vain koiralle. Ikään kuin koirasi olisi yhtäkkiä liitetty pilveen.

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty.