Menu KAUPPA
 • Suomi
  • englanti
  • ruotsi
  • saksa
  • tanska
  • kirjanorja

Hevonen

Liitä hevosesi pilveen

Erään markkinoiden pienimmän, kevyimmän ja vankimman GPS-paikantimen, MiniFinder Atton avulla voit seurata hevostasi mobiililaitteen sovelluksen tai tietokoneen kautta Internetin välityksellä. Hevosesi elämästä tulee paljon turvallisempaa ja voit itse olla rentoutuneempi.

Hevoset ovat älykkäitä ja pakenemisen mestareita. MiniFinder Atton avulla voit nauttia täysin uuden tekniikan eduista ja seurata hevostasi kaiken aikaa. Missä se on, missä se on ollut ja onko jokin vialla. Se tarjoaa turvaa vanhemmille, joilla on perheessä nuoria hevosharrastajia, sekä sinulle, joka omistat tallin tai olet ratsastuksenopettaja.

Kyllä, vaikka omistaisit ravihevosen vain osittain, voit silti saada täysin uuden kokemuksen. Hevoselle voi sattua mitä tahansa kentällä, tallissa, kilpailuissa ja metsässä. On tärkeää varmistaa, että hevosesi on kunnossa kaiken aikaa!

 

Jatkuva yhteys

Voit kuulla, mitä kentällä tai tallissa tapahtuu, ja voit antaa hevoselle etäkomentoja (kaksisuuntainen ääni). Jos hevonen on karannut, kuulet onko lähistöllä liikennettä tai onko hevonen loukkaantunut.

Missä hevonen on?

Jos hevonen katoaa yhtäkkiä, voit nähdä sovelluksen kartalta tarkalleen, minne se on mennyt. Voit myös nähdä, mitä reittejä hevonen on kulkenut sekä kuinka kauas ja milloin. Tämä voi myös hyödyttää jokapäiväistä kouluttamista. Mikäli perheessä on nuoria ratsastajia, jotka haluavat ratsastaa maaseudulla metsässä, voit vanhempana tai ratsastuksenopettajan seurata kartalta ja nähdä, missä hevonen (ja ratsastaja) on. Ja jos jotain tapahtuu, voit löytää heidät molemmat helposti.

 

Hälytys

Aseta karttaan aluerajoja eli merkitse turvalliset alueet. Jos hevosesi ylittää nämä rajat, saat mobiililaitteeseesi hälytyksen. Jos hevonen vaikkapa karkaa tallista, varastetaan tai pakenee aidatulta alueelta.

Useita käyttäjiä

Tarvittaessa useat ihmiset voivat käyttää sovellusta puhelimillaan tai tietokoneillaan ja nähdä kartasta ja kuulla reaaliaikaisesti, että hevosellasi on kaikki kunnossa. Perheenjäsenet, tallin omistaja, ratsastuksenopettaja, muut ratsastajat sekä auttavat kädet. MiniFinder Atton avulla voit seurata hevosta paremmin. Ja voit olla turvallisin mielin, sillä nelijalkainen ystäväsi on entistä paremmassa turvassa!

 

 

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty.