Menu KAUPPA
 • Suomi
  • englanti
  • ruotsi
  • saksa
  • tanska
  • kirjanorja

Tietoa meistä

MiniFinder Sweden AB on IoT-yritys, jolla on huippuosaamista älykkäässä GNSS-tekniikassa. Liiketoimintamme perustuu omiin tuotteisiin, jotka ovat luonteeltaan laadukkaita, ainutlaatuinen muotoilu ja pieni tarkkuus pienessä muodossa. Yritys aloitettiin Växjössä marraskuussa 2012 unelmalla kehittää teknologiaa, joka auttaa yrityksiä optimoimaan ja virtaviivaistamaan ajoneuvokantaansa paikannustekniikan avulla. Tänään olemme jatkuvasti kasvava yritys, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja sähköisen terveydenhuollon, ajoneuvojen, omaisuuden ja eläinten aloilla.

Paikannus on tullut osa jokapäiväistä elämää. Jos etsimme yrityksiä, myymälöitä tai koteja, tulemme kartalle. Jos suunnittelemme lomaa ja etsimme hotellia, katsomme uudelleen karttaa. GPS-navigointi on jo pitkään ollut itsestäänselvyys ja tuntemattomilla teillä “auttava käsi”.

Paikannuksen lisäksi tuotteemme lähettävät anturiarvoja aktiivisesta laitteesta. Tiedot lähetetään langattomasti matkaviestinverkon kautta palvelimellemme, joka käsittelee saapuvia tietoja reaaliajassa. Arvokasta tietoa esitetään MiniFinder GO: n karttapalvelussa ja se voidaan näyttää mobiililaitteella, tabletilla tai tietokoneella.

MiniFinder GPS Tracker lähettää vähintään neljä perusmuuttajaa reaaliaikaisessa paikannuksessa: sijainti, nopeus, korkeus ja suunta. Tuotteesta riippuen on myös pudotusantureita, liiketunnistimia, digitaalisia tuloja / lähtöjä jne. Tehokkaat IoT-tuotteet sisältävät: seuraavat käyttötavat:

Tavoitteenamme on tulla markkinajohtajana ammattikäyttöön tarkoitettujen GNSS-tuotteiden kehittämisessä. Suunnittelemme edelleen käyttäjäystävällisiä tuotteita, jotka ovat uuden teknologian eturintamassa.

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty.