Menu KAUPPA
 • fi
  • en
  • sv
  • de
  • da
  • nb

Tietoa meistä

IoT:n osaajayritys huippuluokan asiantuntemuksella

 

MiniFinder on IoT:n osaajayritys, jolla on huippuluokan asiantuntemusta älykkäästä GNSS-teknologiasta. Yrityksemme perustuu itse kehitettyihin pienessä muodossa oleviin laadukkaisiin, ainutlaatuisiin ja huipputarkkoihin tuotteisiin.

Yritys perustettiin marraskuussa 2012 Växjössä, Ruotsissa, unelmanaan kehittää teknologia, joka auttaa yrityksiä optimoimaan ja virtaviivaistamaan toimintaansa paikannusteknologian avulla. Nyt olemme tasaisesti kasvava yritys, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja sähköisen terveydenhuollon, turvallisuuden, ajoneuvojen, omaisuuden ja eläinten aloille.

Paikannuksesta on tullut osa jokapäiväistä elämäämme.

Etsiessämme yrityksiä ja niiden fyysistä sijaintia, etsimme niitä Internetistä. Jos suunnittelemme lomaa, etsimme hotelleja Internetistä. GPS-navigaattorit ovat auttaneet meitä tuntemattomilla teillä jo pitkään.

Paikannuksen lisäksi tuotteemme voivat lähettää tilatietoja seurattavasta kohteesta. Tiedot lähetetään langattomasti palvelimellemme, joka käsittelee tiedot reaaliaikaisesti sekä esittää arvokasta tietoa kohteesta karttapalvelun avulla mobiililaitteella, tabletilla tai tietokoneella.

MiniFinderin GPS-paikannin raportoi reaaliaikaisesti vähintään neljästä muuttujasta: sijainti, nopeus, korkeus ja suunta. Lisäksi siinä on muitakin sensoreita, kuten pudotusanturi, liiketunnistin sekä digitaaliset tiedot. Tämä on monipuolinen IoT-tuote seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Tavoitteenamme on tulla ammattikäyttöön tarkoitettujen GNSS-tuotteiden markkinajohtajaksi. Jatkamme käyttäjäystävällisten ja laadukkaiden tuotteiden suunnittelua uusimman teknologian kärkipäässä.

 

 

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty.