Menu KAUPPA
  • Suomi
    • englanti
    • ruotsi
    • saksa
    • tanska
    • kirjanorja

Liikenteenhallinta

Seuraa rahtia, tuotteita tai toimituksia

Rahdin, konttien tai kuljetusten GPS-paikannus MiniFinder Zepton avulla tarjoaa sinulle sähköisiä tietoja tehokkaaseen liikenteenhallintaan. Kuljetusyhtiöt voivat saada yksityiskohtaisia reittiohjeita reaaliaikaisesti sekä liikenne- ja sääpäivityksiä optimaalisten reittien varmistamiseksi. Reitin uudelleensuunnittelu reitin varrella ennakoimattomien esteiden tai vaaratilanteiden vuoksi on helppoa. Ajoneuvon kuntoa, osien kulumista, polttoaineen kulutusta jne. voidaan myös seurata jatkuvasti. Palvelusuunnittelun lisääminen ja ajoneuvojen seisokkien ja elinkaarikustannusten minimointi.

Asiakastyytyväisyys parantuu paremman toimitustehokkuuden sekä seurantatietojen jakamisen ansiosta. Mutta tämä on vain alkua. Monia muitakin etuja on:

 

 

GPS-seuranta auttaa myös automatisoimaan saapumisilmoitusten ja kuljetusasiakirjojen käsittelyä, mikä yksinkertaistaa logistiikkaprosesseja, kuten laskutusta sekä yleistä kehittymistä ja laadunhallintaa. Se tukee myös laadunvarmistusta. Rahdin käsittely on monimutkainen prosessi.

Kuljetuskustannusten minimoimiseksi, fiksujen logistiikkayhtiöiden on yritettävä täyttää tyhjät rekat paluumatkoille sekä toimittava yhteistyössä erilaisten alihankkijoiden kanssa löytääkseen alhaisimmat toimituskustannukset tai nopeimmat reitit, asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Optimointisuunnitelma tehdään jo tavaroiden lastaukselle (nk. pakkausoptimointi). Se määrittää, mitä tulee lastata ensin (toimitetaan viimeisenä) ja mitä viimeisenä (toimitetaan ensimmäisenä), mikä auttaa säästämään aikaa ja tilaa. MiniFinder Zepton GPS-seuranta helpottaa kaikkea tätä käsittelyä.

 

 

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty.