Menu KAUPPA
 • Suomi
  • englanti
  • ruotsi
  • saksa
  • tanska
  • kirjanorja

Kissat

Miten pitää silmällä omapäistä, kaunista kissaa!

Onko omapäistä, kaunista kissaa mahdollista pitää silmällä kaiken aikaa? Itse asiassa on! Yhden markkinoiden pienimmän, kevyimmän ja vankimman GPS-paikantimen, MiniFinder Atton avulla elämästäsi kissan omistajana tulee turvallisempaa, hauskempaa ja vapaampaa sekä sinulle että kissallesi.

Laite painaa vain 36 grammaa ja sen halkaisija on 7 senttimetriä, joten pantaan kiinnitettynä se ei häiritse lemmikkiäsi. Laitteen avulla kissasi on yhdistetty sinuun sovelluksen kautta, joka toimii mobiililaitteessasi ja tietokoneellasi Internet-yhteyden avulla.

Kissat ovat kulkureita, niillä on metsästysalueet ja omat piileskelypaikkansa. Tai oli. MiniFinder Atto tarjoaa täysin uusia tapoja seurata, missä kissaystäväsi on, missä se on ollut, ja onko jokin vialla.

 

Jatkuva yhteys

MiniFinder Atton avulla voit kuulla kissasi ja sen ympäristön. Voit myös puhua kissalle (kaksisuuntainen ääni). Jotkin MiniFinder Attoa käyttäneet kissat ovat jopa vastanneet omistajan etäkutsuihin ja tulleet kotiin. Jos kuulet, että jokin on vialla, äänesi voi rauhoittaa kissaa ja voit auttaa. Voit myös jutella jollekin lähistöllä olevalle, joka voi kertoa lisää tapahtuneesta ja olla avuksi.

Minne kissani meni?

Jos kissasi katoaa, voit nähdä, minne se on mennyt reaaliaikaisena liikkuvana pisteenä sovelluksen kartalla, paljon tarkemmin kuin autoissa käytettävillä GPS-laitteilla. Voit myös nähdä, mitä reittejä lemmikkisi on kulkenut, sekä kuinka kauas ja milloin se on kulkenut.

 

Hälytys

Aseta karttaan aluerajoja eli merkitse turvalliset alueet. Jos kissasi ylittää nämä rajat, saat mobiililaitteeseesi tai tietokoneeseesi heti hälytyksen. Jos kissa loukkaantuu, katoaa, varastetaan tai jos kissa hyppää jonkun autoon, saat heti tiedon siitä ja voit ratkaista tilanteen.

Useita käyttäjiä

Useat ihmiset voivat käyttää sovellusta samanaikaisesti ja nähdä, missä kissasi on. Perheenjäsenet, kasvattaja, ystävä, joka vahtii kissaasi ollessasi matkoilla… Onko kissan seuraaminen ollut aiemmin yhtä helppoa kuin MiniFinder Attolla?

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty.