VÄXJÖ

MiniFinderin tarina

Oma kokemus vakuutti: Minifinder-paikantimelle on käyttöä

Koiramme Siri karkasi yhden ja sen ainoan kerran ja jäi junan alle. Olimme lomareissulla mummolassa. Jos meillä olisi ollut käytössä paikannin, olisimme osanneet heti lähteä etsimään Siriä oikeasta suunnasta.

Puolen vuoden kuluttua hankimme uuden koiran Marthan, bokserin tälläkin kertaa. Nyt paikannin on aktiivisessa käytössä. Koskaan ei voi tietää mitä yllättävää voi lemmikille tapahtua lenkeillä ja reissuilla.

Isäni sairasti Alzheimeria. Liikunnallinen ikäihminen oli ketterä menijä ja läheltä piti tilanteita oli monia. Äitini hänen omaishoitajanaan sai olla koko ajan valmiudessa. Huolenpitäjä väsyi. Jos isä olisi käyttänyt paikanninta, äitini arki olisi ollut helpompaa.

Meidän mielestämme jokaisella on oikeus asua kotona niin kauan kuin mahdollista. Olemme saaneet kodistamme mallin hoitaa ja välittää isovanhemmista. Valitettavasti tämä ei ole aina mahdollista.

Tarve paikantimeen lähti siis omasta tarpeesta ja kiinnostuksesta. Kokeilimme eri malleja. Päädyimme Minifinder GPS-paikantimeen. Totesimme sen parhaaksi. Älykäs laite on pieni, kevyt ja erittäin helppokäyttöinen.

Haluamme tarjota älykkään apuvälineen turvalliseen liikkumiseen ja kotona asumiseen. Haluamme edistää arvokasta arkea, omaisten huolenpitoa läheisistään sekä laadukkaita vanhuspalveluita.

Terveisin,
Anne ja Harald

annejaharald

Franck Import Oy
Harald Franck, perustaja ja toimitusjohtaja
Anne Hornborg-Franck, perustaja ja hallituksen puheenjohtaja