mini_ja_vanhukset

MiniFinder Pico ja seniorit

Tieto lisää turvaa

Minifinder™Pico GPS paikannin- ja seurantalaite helpottaa huolenpitoasi läheisestäsi. Parhaimmillaan seurantalaite rohkaisee turvalliseen liikkumiseen ja mahdollistaa paremman elämänlaadun, omatoimisuuden ja vähäisemmän riippuvuuden muista ihmisistä.

Pieni GPS-paikannin on erittäin helppokäyttöinen. Sisältää ainoastaan kaksi painiketta (päälle/pois ja soitto). Pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta laite kulkee taskussa, kaulahihnassa tai vaikka avaimenperässä helposti mukana. Minifinder™Picon käyttöön tarvitaan vain SIM-kortti ja älypuhelin. Tilanteissa, joissa käyttäjä ei osaa tai pysty itse arvioimaan avun tarvettaan, voidaan hyödyntää muita Minifinder™ Picon monipuolisia ominaisuuksia, kuten kaatumishälytystä tai turva-alueen määrittämistä. Jos paikannin poistuu turva-alueelta, laite lähettää tekstiviesti-ilmoituksen.

Senior woman (60s) hugging grandson (9 years).

Mikä parasta

  • Turvanappi lähettää hälytyksen ja avaa kaksisuuntaisen puheyhteyden, kotona ja ulkona.

  • Ilmoitus, kun paikannin poistuu turva-alueelta.

  • Tunnistaa kaatumisen.

  • Akun kesto jopa 20 päivää.

     

Kenelle Minifinder™ Pico sopii

Minifinder™Pico GPS-paikannin on suunnattu erityisesti ikäihmisille, muistisairaille, liikuntarajoitteisille ja erityisryhmille sekä yksin työskenteleville turvavälineeksi. Paikantimella on yli 20.000 käyttäjää 20 maassa.

MInifinder Pico GPS-paikantimen käyttö on helppoa. Skellefteån kunta julkaisi videon käytöstä (tekstitys suomeksi). Tutustu videoon 12/2015

Ajantasaiseen paikantamiseen tarvitset karttaohelmiston. Yhteensopiva myös Picon kanssa. Lisätietoja  täällä.

Näin se toimii
Koko61 x 44 x 16 mm
Paino35 g
Käyttölämpötila-10 – +65 C°
Ilmankosteus5–95 %
Tarkkuus5 m
NäppäimetSOS, käynnistys, vastaus
Toiminta-aika4–10 päivää
Valmiusaika20 päivää
GPS-signaalin hakuaikaalle minuutti käynnistettäessä, 1 sekunti käytössä
Takuu12 kuukautta